V spodnjem videu si morate obvezno pogledati zgodbo para, ki se je več let trudil spočeti otroka. Končno sta Katie in David izvedela za čudovito novico – končno jima je uspelo. Veselje, ko je mati pod srcem nosila dvojčka, pa je bilo kmalu presekano z najhujšo moro vsakega starša.

Kljub temu, da Katie po šestih mesecih in pol še ni bila pripravljena na porod, pa sta malčka zahtevala svoje. Pripravljena sta bila na prihod na ta Svet. Ko jima je zdravnik staršema povedal, da sta dobila hči in sina, sta bila presrečna. Vendar ta trenutek ni trajal dolgo. Zdravnik je takoj za tem povedal, da njunemu sinu Jamieu ni uspelo. Jamie ni preživel prezgodnjega poroda.

Če ste slučajno kdaj podvomili v moč materinega dotika, morate obvezno brati naprej. To, kar se je zgodilo, vas bo prepričalo, da boste začeli verjeti v čudeže. Katie in David sta telo svojega sina, ki ni kazalo znakov življenja stisnila medse… ko se je malček na enkrat začel počasi premikati. Kljub temu, da jima je sestra rekla, da malček umira, ji nista dovolila, da jima sine odnese.

Zdravniki z večletnimi izkušnjami nikakor ne morejo medicinsko pojasniti Jamievega čudežnega preživetja… in verjetno ga tudi nikoli nihče ne bo moral pojasniti. Nekatere stvari ki se zgodijo se pač ne morejo pojasniti.

Delite to neverjetno zgodbo Katie in Davida s svojimi prijatelji.