Dekorativne stenske nalepke

Zadnjič sem pozabila napisati še nadaljnje ideje o sijajni stilski prenovi ali obnovi našega stanovanja z dekorativnimi stenskimi nalepkami. Toliko stvari sem morala povedati in tolikokrat zašla z glavne teme o čemer sem govorila oziroma pisala. Te stenske nalepke so me čisto prevzele in razmišljam samo še o njih.

stenske nalepkeDobro da sem se že toliko pozanimala o nalepkah, da vem kje jih bom kupila. In če vam smem zaupati, bo to kar v spletni trgovini s stenskimi nalepkami, kar bo zame najbolj priročno. Trgovina je seveda slovenska, bomo ja podpirali slovenske podjetnike naj kaj zaslužijo. Drage tako ali tako niso. Izbira je dobra, dostava piše da je tudi v dveh do treh dneh, cena ugodna, svetovalci preko telefona pa prijazni.

Če vas zanima zakaj sem izbrala spletno in ne fizično trgovino s stenskimi nalepkami, je to zato ker je pri nas cel podvig, da se spravimo v dolino do trgovskega centra oziroma do mesta, kjer je več trgovin, ki imajo dekorativne nalepke.  Ravno zaradi tega sem navdušena in podpiram spletne trgovine, ker po izkušnjah in preko drugih ljudi, sem se zavedela, da je enakega mnenja precej ljudi. Do nas pride pošta, ali je to klasična slovenska pošta, ali razni prevozniki hitre pošte. Vse je hitreje, ceneje in bolje kot da se sami podamo v brezglavo iskanje.

Kot sem rekla na začetku, sem spet zašla s teme o stenskih nalepkah v našem domovanju. Otroška soba, je pa prostor, ki ga bom okrasila z največ ljubezni. Mojim otrokom privoščim vse najboljše. Ne glejte to v materialnem smislu, temveč tako da jim uredim tak prostor, kjer se bodo radi zadrževali, igrali. Da bodo stenske nalepke dale poseben čar malemu človeku. Čas otroštva naj bo čas igre in otroški motivi nalepk so najlepši. Tako veliko pisane izbire stenskih otroških nalepk obstaja, da bi izbrala kar vse. A kaj ko bo potem soba tako kičasta.

V prihodnosti, ko bomo lahko, bo imel vsak otrok svojo sobo, in prav tako bo vsaka okrašena z drugačnim motivom nalepk. Nekaj besede bodo imeli tudi otroci. Vse glede na njihovo starost. Še dobro, da se te stenske nalepke z lahkoto odstranijo in jih kasneje zamenjamo z drugačnimi motivi za starejše otroke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*