Je ročna ura lahko zabavna?

Kaj dobiš, če v en koš zmešaš uro in pa nekaj matematičnih funkcij in konstant? Seveda? Eno izmed najboljših idej za perfektno zabavno darilo!

zabavna ročna uraNarejenih je bilo že kar nekaj matematičnih ur, ki so imela vsaka malo drugačne formule, po katerih si lahko na zakompliciran način ugotovil, koliko je ura. Na tej uri pa je nekaj neverjetnega, nekaj, kar do sedaj ni imela še nobena matematična ura. Ima usnjeni pašček. Tako je, s tem postane čudovita matematična ročna ura. Od sedaj naprej jo lahko vzameš s seboj čisto povsod, kamor želiš. Vedno ti bo krajšala dolgočasne trenutke pri ugotavljanju točnega časa.

Ta zabavna ročna ura zahteva tudi posebno napoved časa. Zakaj bi rekel, da je točen čas, ki ga kaže tvoja ročna ura pol dvanajstih, če pa lahko malo zakompliciraš in rečeš, da je točna ura 6x-4=32 do √144?

Še vedno razmišljaš? Praviš, da je ta ročna ura resnično zabavna, ampak da nisi prepričan, kako bo z njeno točnostjo? Naj te ne skrbi, saj jo poganja klasični urni mehanizem – tisti, brez baterij, ki se navija sam, tako ti ne bo potrebno skrbeti ne za baterije, ne za navijanje. Enostavno nosiš jo in stvar je zaključena. Na roki pa ti jo bo držal kvalitetni usnjeni pašček. Tako je, usnjeni pašček in ne tisti plastični, gumijasti, s katerim se ti roka tako zelo hitro prične potiti. Tvoja ročna ura je pripeta na roko z usnjenim paščkom.

Te zanimajo še druge ideje za zabavna darila? Hitro klikni na povezavo, ki jo najdeš zgoraj v tekstu in si poglej vse te ideje. In ne pozabi. Tvoj nakup je popolnoma brez tveganja, saj ti ob nakupu pri funky.si pripada kar 30dni garancije na zadovoljstvo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*