Ben Nunery je mlad vdovec, ki je leta 2011 zaradi pljučnega raka izgubil svojo ženo Ali. Ali je bila stara komaj 31 let, skupaj pa sta imela 1-letno hči. Ben in njegova hči sta morala v letih po smrti matere in žene premagati veliko težkih, čustvenih preprek, kakršnih si večina izmed nas ne more niti predstavljati. Ko sta on in mala Olivia po dveh letih premagala najhujšo čustveno bolečino, je hiša v kateri sta živela, postala boleč spomin na tisto, kar sta izgubila… in ob enem tudi tolažbo.

Hiša, ki sta jo kupila že pred poroko, je predstavljala dom, kjer je mladi par začel svojo skupno pot. Skupaj sta oblikovala vsak najmanjši kotiček njunega doma, kjer sta preživela čudovita skupna leta. Sedaj Ben in mala Olivia pakirata svoje kovčke in odhajata… v novo življenje. Toda preden sta se dokončno izselila iz hiše, se je Ben odločil storiti nekaj zares čudovitega in nepozabnega.

 Skupaj sta Ben in Olivia poustvarila njegove poročne fotografije poustvarjanje

Ben je želel svoje originalne in poustvarjene poročne slike vključiti v svoj novi dom poustvarjanje2

Bila sta tako polna ljubezni in veselja poustvarjanje3

Kar sta Ali in Ben začela, sta Olivia in Ben nadaljevala… ljubečo družino poustvarjanje4 poustvarjanje5

Zelo veliko časa je bilo potrebnega, da je Ali lahko rekel zbogom… poustvarjanje6

Sedaj, ko Ben in Olivia odhajata novemu življenju naproti in ustvarjate te zadnje fotografije… poustvarjanje7

Sta se ponovno poslovila od Ali, ljubeče matere in žene  poustvarjanje8

Toda oba vesta, da ju Ali opazuje in se jima vsak dan znova smehlja poustvarjanje9

Ben je serijo fotografij objavil na svojem blogu. Kot komentar k zadnjimi fotografijami, posnetimi v njuni hiši, je Ben zapisal:

“…tokrat sem imel drugačno partnerico, čeprav je bila ravno tako čudovita. Bilo je smešno, čudno, žalostno, tolažilno…. Prisotno je bilo čisto vsako čustvo, ki si ga lahko predstavljate. In ni bilo tako, vse dokler se nisem odpeljal od hiše in me je pomen tega, kar sva pravkar storila udarilo kot tona opeke. To bo zadnji spomin iz te hiše.”