PARIS HILTON Handbags & Accessories (torbice in dodatki)

PARIS HILTON Handbags & Accessories (torbice in dodatki)

Untitled

 

Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

 

Blagovna znamka Paris Hilton v svetu modnih izdelkov ponuja dostopen luksuz.

Blagovna znamka Paris Hilton je znamka z visoko vsebnostjo mode, kakovostno izdelavo in je pozicionirana v srednji cenovni razred v svetu mode.

Blagovna znamka Paris Hilton je osnovana na podlagi življenskega stila Paris Hilton in temelji na naslednjih vrednotah (feminine-ženskosti, fun-zabavi, glam-glamurju, sophisticated-prefinjenosti):

Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

 

Prednosti znamke

Paris Hilton modne linije so namenjene ženskam in so izdelane z visoko vsebnostjo mode, ki temelji na svetovnih modnih trendih. Dizajn blagovne znamke Paris Hilton je podoben blagovnim znamkam visokega cenovnega razreda. Pri posameznih kolekcijah sodelujejo tudi svetovno znani modni oblikovalci. Izdelki Paris Hilton so podprti s strani svetovno znane Paris Hilton in so v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki cenovno ugodnejši. Paris Hilton večinoma nosi lastne linije izdelkov jin kombinira z ostalimi modnimi izdelki. Vsako leto Paris Hilton obišče  ključne trge in sodeluje pri otvoritvi nakupovalnih centrov in Paris Hilton trgovin, kjer lahko njeni oboževalci dobijo avtograme in druge nagrade.

 

 

paris3

Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

 

Uspešnost znamke Paris Hilton Handbags & Accessories

Znamka je  uspešna zaradi neposredne vpletenosti Paris Hilton. Pogosto nosi svoje modele torbic za vse vse vrste priložnosti. Uspešna je zaradi njenega aktivnega ustvarjalnega sodelovanja, promocije in procesa prodaje. Paris Hilton Handbags and Accessories je edinstvena blagovna znamka znane osebnosti, ki gradi uspeh na verodostojnosti in kredibilno modno znamko. Paris Hilton spodbuja rast svoje blagovne znamke skozi njene socialne medije, na modnih revijah in z medijskimi aktivnostmi ter svojo osebnostjo po celem svetu.

 

Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

“Before the bags are made, I get samples of them and use them myself. After trying them out, I give the team my thoughts on the bags. I love all of the bags in the line and use them all the time!”

Paris Hilton

 

PARIS HILTON Handbags and Accessories Slovenija

 

www.parishiltonstore.si

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*