Ko slišimo besedo avtodom, naše misli pogosto odtavajo nekam na prijeten, miren in ne prav razkošen kraj. Vendar pa obstaja neko nemško podjetje, ki poskuša to prepričanje po vseh svoj močen enkrat za vselej spremeniti. Njihova najnovejša inovacija bo očkovo igračko spremenila v pravo zverino, polno razkošja, ki pa si jo bodo posledično lahko privoščili le redki. Vseeno si poglej ta avtodom, ki te bo dejansko vrgel na rit.

Milijarder porabi 1,7 milijona dolarjev za avtodom s svojo lastno garažo, počakaj, dokler ne stopiš notri

Da pa bi si lahko privoščili ta avtodom, ki smo ga poimenovali kar zverina, pa boste morali imeti pod palcem kar resne denarce. Performance S je zadnja umetnina izpod rok pridnih fantov in deklet pri Volkner Mobilu, ki pa bo denarnico stanjšal za neverjetnih 1,7 milijona dolarjev. Tako je, nisem se zmotil – 1,7 mio usd.

To ni le najdražji avtodom, i ga denar lahko kupi. To je kar celotno letovišče na kolesih.

Vozilo kljub svoji dolžini, preko 12 metrov, ostaja elegantno in stylish. Uporabniki imajo med drugim na voljo tudi zakonsko posteljo in ogrevano kopalnico. Seveda pa ne moremo mimo udobnega in prostornega salona. Se vam še vedno vse to ne zdi dovolj? Potem pa se spustimo malo nižje, v garažni prostor, kamor boste lahko parkirali svojega Mercedesa ali Ferrarija.

Ta avtodom je kot nalašč za tiste, ki si ga seveda lahko privoščijo, ne želijo na počitnice brez vsega udobja, ki so ga navajeni, po drugi strani pa želijo uživati v neskončnih cestah in prostranih ravninah. Kljub temu, da boste uživali v avtodomu, pomanjkljivosti, kot je tesna in omejena kuhinja verjetno sploh ne boste občutili – poglejte si, kako prostorna je. Za koa sploh je ta avtodom – za resnično visoko uglajenega popotnika, ki ne sprejema kompromisov.

Večina od nas, ki to beremo, se bomo morali preprosto zadovoljiti z gledanjem slik tega mogočnega lepotca. Če pa imate na bančnem računu okoli 2 milijona, s katerima se ne ukvarjate preveč, pa je tukaj ena ideja, kje lahko končata. Ampak vseeno, kar priznaj – za kakšen vikend oddih bi se pa prilegel.

Poskrbite, da boste to zgodbo delili med svoje prijatelje. Zagotovo tudi oni radi kdaj pa kdaj spočijejo oči na takšnem lepotcu. Mogoče pa lahko predlagate, da vsi skupaj začne zbirati evro po evro, mogoče pa nekoč uspe.